Training individueel

‘Nature knows the big secret and smiles.’

Victor Hugo

1-op-1 coaching

Heb je het gevoel niet helemaal op de juiste weg te zitten? Ben je moe, futloos of burnout? Heb je behoefte aan iemand die even meeloopt op je levensweg? In onze 1-op-1 sessies leer je meer over je krachten en kwaliteiten en ontdek je weer jouw uitdagingen liggen, reflecteer je op je situatie en leer je de juiste keuzes te maken. Bij Leadership by nature vind je de weg terug naar je eigen basis en je werkelijke zijn, zodat je jouw levensweg met meer plezier en vrijheid kunt bewandelen.

Walks-n-Talks

Wandelen en praten, luisteren en reflecteren met de natuur als Spiegel. Walks-n-talks zijn 1,5 tot 2 uur durende wandelingen waarbij we werken aan je levensvragen of situatie. De natuur speelt een belangrijke rol tijdens deze wandelingen en werkt als een spiegel of krachtige tool om jouw antwoorden te vinden. Een walk-n-talk is een prachtige ervaring om buiten te zijn en te werken aan je persoonlijke groei.

Intensive

Een intensive is een meerdaagse ervaring middenin de natuur. Een diep onderduiken in en intensieve manier om in korte tijd belangrijke antwoorden op je levensvragen te vinden. Een intensive versterkt je persoonlijk leiderschap en zorgt dat je meer vanuit je authentieke zijn zult leven. Een intensive is een intensieve reis terug naar jouw kern en zal zeker transformerend zijn.

Een intensive kan op verschillende manier vorm gegeven worden: in een back-to-nature vorm, een back-to-basic vorm en een into-the-wild experience . De vorm varieert van comfortabel, tot slapen onder de sterren en bijvoorbeeld koken op vuur. De keuze is aan jou.

Solo

Een solo is een 24 uurs (of meerdaagse) stilte ervaring in de wildernis, waarbij je alleen in de wildernis verblijft en reflecteert op jouw specifieke (levens)vragen. Een solo of queeste is een ‘rite of passage’ die je in meerdere culturen terug vindt, vergelijk bijvoorbeeld de vision quest bij de natives in America. Het is een transformerende ervaring die diep en lang kan doorwerken. De ervaring wordt intensief begeleid en voorbereid.