Training voor groepen

Er zijn meerdere opties en mogelijkheden om met je team bij ons training te volgen of een trail te doen. Maatwerk is ook mogelijk. Neem contact op voor meer informatie.

Workshop Natuurlijk organiseren (1 dag)

Inspiratieworkshop in de natuur waarbij natuurlijke processen als spiegel en inspiratie dienen voor processen in organisaties, die in verandering zijn of zich willen ontwikkelen. Een dag vol verwondering, ontdekkingen en reflectie. In de natuur heeft alles zijn eigen plek, zo ook in organisaties. Kom mee naar buiten en laat je inspireren!

Cycle of life Programma (8 bijeenkomsten)

Het natuurlijke ritme van de seizoenen ervaren en leren volgen tijdens acht dagen in de natuur (gedurende 1 jaar). Je verbinden met je natuurlijke zijn, reflecteren op je eigen levenspad, situatie of organisatie door de spiegels, die we tegenkomen in de natuur. Een jaar vol verwondering, levenslessen, spel, plezier en samen ontdekken, waarbij de natuur in al haar facetten onze grootste leermeester zal zijn. Er wordt gewerkt in kleine groepen. De training vindt plaats in Nederland.

Leadership trails

Terug naar de basis door terug te gaan naar de wildernis. Een meerdaagse tocht diep de wildernis in met minimale middelen. Er ligt een sterke focus op wilderness awareness, persoonlijk leiderschap, reflectie, connectie en communicatie. Een wildernistrail is een transformerende ervaring die diep doorwerkt in je persoonlijke Zijn.

Leadership by nature programma

Terug naar de natuur brengt je terug naar je basis, naar wie jij werkelijk bent. Dit speciale leadership by nature programma brengt je in zes maanden terug bij wie jij in wezen bent en wilt zijn. Een programma met een focus op persoonlijk, authentiek leiderschap, transformatie, communicatie en connectie. Dit programma bestaat uit cursusdagen in de Nederlandse natuur en een meerdaagse leaderships trail in het buitenland.